Boka

Transporter enligt era önskemål

Gods som hämtas på morgonen kan levereras samma dag.

Här bokar ni frakter i vårt system. Det kräver inloggning och har ni inte fått inloggningsuppgifter ännu, kontakta oss så löser vi det. Här hittar ni även status på befintliga uppdrag och övrig information som priser, fakturor mm.

Din guide för bokning

Här finns en utförlig guide för vårt bokningssystem. Har ni några frågor som guiden inte besvarar eller om någonting inte fungerar, kontakta trafikledningen.

Fasta turer dagligen

Vi har turbilar i olika storlekar i Södermanland, Västmanland, Östergötland, Närke och Stockholm. Orter som trafikeras är bl.a. Hälleforsnäs, Malmköping, Flen, Katrineholm, Vingåker och Nyköping på Sörmlandsturen, Kungsör, Köping, Arboga, Hallstahammar, Västerås och Sala på Västmanlandsturen samt Strängnäs, Åker, Stallarholmen, Mariefred, Södertälje och Stockholm på Stockholmsturen. Vi trafikerar även Norrköping, Linköping och Örebro. Har du frågor kring våra turer, kontakta oss, så hjälper vi dig.

Aktuella telefonnummer

Här finns aktuella telefonnummer till våra lager och trafikledning. Trafikledning 016-51 40 00
Terminal 016-10 76 21
Lager 1 016-10 76 24
Lager 2 016-10 76 25
Lager 3 016-10 76 28

Pålitlig samarbetspartner

Vi samarbetar även med andra åkerier för att hitta så snabba, billiga och bra transportlösningar som möjligt. På våra turbilar lastas godset upp dag 1 och lossas dag 2. Men vi kan givetvis även hämta på morgonen och leverera samma dag.