Jobba hos oss

Vi hoppas att just du vill börja jobba hos oss!

Varubud Åkeri AB har idag cirka 80 anställda och 40 enheter som lastar från 500 kg upp till 35 000 kg. Dessa ombesörjer lokala transporter inom Eskilstuna kommun, fasta turer i Södermanland, Västmanland, Närke och Stockholm och även längre transporter vid behov. Vi transporterar allt från paket och kylda livsmedel till pallgods och byggvaror. Vi har även två kranbilar som kan leverera mer skrymmande och tungt gods.

Under 2008 flyttade vi in i nya lokaler på Lilla Kjulavägen 91. Där har vi lagerhotell och terminal med möjlighet till omlastning av bilar. Våra kunder kan även få hjälp med lagerhållning och orderplock av kylt, fryst och varmgods. Vi distribuerar även kylda och frysta livsmedel i vårt distributionsområde. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kylterminal i Eskilstuna. Maten levereras vidare till kunder som butiker, skolor och många andra mottagare och innebär därför mycket kundkontakt.

Du jobbar ihop med ett 50-tal andra chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 3 trafikledare och 2 terminalansvariga. Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transportarbetarförbundet. Vi har även bra personalförmåner att erbjuda, som friskvård, bra rabatter, roliga aktiviteter samt givetvis trevliga kollegor!

Det är ett arbete med varierande arbetstider. Bra egenskaper är att vara stresstålig och noga med att passa tider. Vi har tjänster med olika krav på behörigheter men det kan vara följande B/C/CE, truck, kran, YKB, ADR. Viktigast är dock att kunna behärska svenska språket då vi har mycket daglig kundkontakt. Idag är föraryrket så mycket mer än att bara framföra ett fordon. Det är spännande med mycket ny teknik och digital utveckling. Självklart önskar vi att både tjejer och killar söker arbete hos oss!

Vi hoppas att du blir intresserad och vill bli en av oss.

Skicka gärna in en intresseansökan genom att fylla i formuläret